Kunnen we met een kleinschalig zonnepark van 4 ha ons bedrijf duurzamer en energieneutraal maken? Met die vraag startte het idee van Solarvation. Het antwoord op de vraag mondde uit in een eerste zonnepark van 28 ha. De realisatie van dit park liep parallel met het saneren van oude stallen op het WUR terrein in Lelystad. De kennis die werd opgedaan bij de realisatie van het eerste park, vormde de basis voor de start van Solarvation.

Ondertussen heeft Solarvation zich doorontwikkeld tot een professionele partner voor de voorbereiding, ontwikkeling, realisatie van duurzame energieprojecten. Zowel in eigen beheer als in opdracht van derden. Daarnaast is Solarvation aanjager van innovatietrajecten die het rendement van duurzame energie naar een hoger niveau brengen. Het uitgangspunt daarbij is steeds om nieuwe energiebronnen en hun omgeving zodanig met elkaar te verbinden, dat er sprake is van een verantwoorde en duurzame gebiedsinrichting.

De pijlers onder Solarvation:

  • Food, energy en water
  • Maatwerk leveren
  • Oplossingen creëren voor zogeheten probleemlocaties
  • Combinaties met landbouw en biodiversiteit
  • Investeren in onderzoek en innovaties

Het team van Solarvation

Het vaste team van Solarvation beschikt over een flexibele schil met deskundige projectleiders, experts en adviseurs.

Luke Bouwman – Oprichter
luke@solarvation.nl

Kees van Woerden – Oprichter
kees@solarvation.nl

Rolf Wortelboer – Project Manager
rolf@solarvation.nl

Eigen projecten, maar óók uw project

Wilt u onze expertise inzetten om uw eigen zonne-energie project te realiseren? Heeft u een locatie op het oog of een goed idee voor een project maar vindt u de stap te groot? Of heeft u hulp nodig omdat u nu al vastloopt?

Solarvation kan u ondersteunen met alle aspecten binnen het traject. Van vergunning aanvragen, SDE++ aanvragen tot volledige uitvoering van uw project. Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Een uniek bedrijf met brede uitstraling

Onderzoek en innovatie

Solarvation ontwikkelt in eigen beheer duurzame energieprojecten. Daarnaast werkt ze aan de innovatie van duurzame energieopwekking.

Probleemlocaties

Solarvation is onderscheidend in het herinrichten van van probleemlocaties. We koppelen sanering aan de realisatie van nieuwe energieprojecten.

Ook voor derden

In opdracht van derden ontwikkelt Solarvation locaties voor de realisatie van verantwoorde en duurzame oplossingen.